Inertia / Johan Daisne ; översättning från nederländskan: Urban Lindström.

Reservationer Kunskapens hus

Det går inte att reservera innestående böcker på biblioteket på Kunskapens hus. Kontakta Kinna bibliotek på telefon: 0320 21 70 90 eller epost:bibliotek@mark.se så hjälper vi till.
206451
Inertia / Johan Daisne ; översättning från nederländskan: Urban Lindström.
Inertia / Johan Daisne ; översättning från nederländskan: Urban Lindström.
Av: Daisne, Johan,
Utgivningsår: 2021
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Augusti
Anmärkning:
Första svenska upplaga 2021.
Originaltitel: De trein der traagheid
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Antal reservationer: 0
Innehållsbeskrivning
Herr X sitter på kvällståget efter att ha föreläst i grannstaden. Efter att ha slumrat till som hastigast vaknar han plötsligt i den stilla tågvagnen. Vad som först inte alls är uppseendeväckande framstår snart som väldigt besynnerligt sover verkligen alla? Och hur länge har han slumrat egentligen? Ljuset, och landskapet som gungar förbi utanför tågfönstret tycks inte alls stämma överens med klockans läge. Är hans resa alls verklig?/Btj.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Språk

Sök vidare

Författare

Ämne

Om författaren

Loading...

Läs mer

Taggar

Obs!

Tänk på att välja "rätt" medietyp!
Du som vill låna vanliga ljudböcker att lyssna på väljer "Ljudbok, CD" eller "Ljudbok, MP3". Står det istället "Talbok, DAISY" innebär det att boken är till för synskadade, dyslektiker med flera.